LOS ANGELES

Nå er vi landet i LA for  noen dager siden og turen over dammen gikk greit. Litt forsinkelser var det. Det var lettere kaotisk  ved skranken til Virgen Airlines men det gikk greit det og.

Vel på flyet fik vi utdelt sokker ,teppe,sovemaske, tannkost og tannkrem. NA var vi klar til den lange flyturen.

IMG_1864 IMG_1859

Vi fikk erfare at å sjekke bilen før vi kjørte var lurt. Bakdøren ville ikke opp slik den skulle og når vi fikk den opp ville den ikke igjen…..

Nyvasket ny bil kom på plass etter 5 min og så var vi klar til å kjøre til hotellet.

Flott service !

Doubletree suites Hilton ligger i Anaheim i gå avstand til Disneyland og vi kom der kl 23 lokal tid.

Vi kjører etter GPS og har lært noen ting på disse dagene. Det kan finnes flere gater med det samme navnet bare med en S i tillegg. GPS kan miste dekning og vi kan ta av en vei fortidlig. Alt i alt så går det som regel godt bare vi har tålmodighet .

Det er bra det ikke er jeg som kjører…..

Vi kjører to biler i sammen og  det er ikke så lett i lyskryss. Første kvelden gasset vi ekstra på i et lyskryss for å omme over og der stod Politi… Den kom og la seg på siden av oss et lite stykke, jeg kjente jeg hadde hjertet i halsen da.

Søndag og mandag har vi brukt til å bli kjent litt rundt. Vi har vært på Huntington Beach som var lang og flott og med masse folk og bilen. Søndag var nok ikke den beste dagen å reise til stranden på… Men badet gjorde vi ,eller jeg og ungene Og noen må jo passe veskene så det ble Jarle.

IMG_1863

Badebassenget på hotellet har vi også testet ut. Det ikke stort men ungene koser seg.

Ellers har vi  shoppet litt klær  og sjekket ut Macys, Target og Wallmart.

Tirsdag var vi i Disneyland og Adventure parken , og for en dag !

IMG_3881 IMG_3879

KLAR FOR STARWARS

Vi stod opp før kl 06 og spiste frokost og var i parken kl 0730 .Det var lurt å være så tidlig ute og vi var ikke alene . Vi kom inn til Mainstreet og ventet foran slottet til de slapp oss helt inn  til attraksjonene kl 08. Gode tips er å være kjapp til det du vil se og sjekke ut hvilke aktiviteter som har Fastpass og Singelride.

Fastpass fikk vi i automater og tildelt kjøretid. Minuset er at vi måtte vente en stund til vi kunne hente ut et nytt sett med FP.

Singelride er for de som ikke er avhengig av å ha en kjent person med seg på turen. Kort ventetid.

Utrolig effektivt kø system og veldig mange som jobbet i parkene. Trengte vi hjelp eller lurte på noe var det bare å snu seg rundt og det stod alltid en ansatt i nærheten.

Maten og drikken er dyr inne i parken, så å ta med seg noe småsnacks og drikke til første del av dagen.

Parkene kan ikke beskrives men må oppleves

IMG_3895 IMG_3912 IMG_3917 IMG_3930

Vi var tilbake på hotellet kl 23.Mette på inntrykk og veldig fornøyde. Og ikke minst trøtte bein.

Det er varmt her i LA og solen steiker godt. Vi er blitt fortalt at solen er ekstra sterk nå, og at vi må smøre oss flere ganger enn vanlig. I butikkene selger de solkrem med opptil 85 solfaktor. Tror det kan være like greit med klær på.

Onsdag har vi kjørt litt rundt og det er fasinerende hvor forskjellige husene er i de forskjellige områdene.det kommer nok noen bilder underveis. Vi har  vært på bowling i ettermiddag. De voksne på et lag og ungene på et lag. Tror de voksne må øve litt mere for å komme opp i poengsummen til ungene. Middagen ble inntatt på Fridays ,Goe mat, men jeg må nok lære meg at dispenserbrus her borte er ikke godt.