ROUTE 66

DSC00483

Vi startet kl 930 fra hotellet i Anaheim i går og satte GPS mot Ludlov. Det er det en del av Route 66 som vi ville kjøre. For å komme ut av LA var et en nettverk av veier,jammen godt vi kjører på GPS, selv om jeg sverger ennå til kartboka.Det er greit å følge med når neste by/tettsted kommer. Både for å fylle bensin og fylle opp drikke. Det ble varmt og godt ute mens vi kjørte. vi var opp i 112 F som tilsvarer 44,5 C. Aircondisjon ble skrudd opp varmere så vi ikke fikk så store temperatur forskjeller.Men varmt ble det når vi kom ut og fikk tatt noen bilder.

CIMG1371 DSC00485

Mens vi kjørte mot Needles var det virkeligt forandring i landskapet.Fra å gå fra 6 kryssende veier og 6 felt til 1 felt ble en stor forandring og flott område. Ikke mange biler traff vi på Route 66 heller

CIMG1374 CIMG1378

CIMG1358

Her i Needles fant vi et greit hotel med parkering utenfor rommet.  Rodeway Inn and suites heter hotellet og har en god pris for ei natt. Et lite basseng som ungene og meg fikk kjøle oss ned i. Middag ble spist på Denny`s og der fikk vi 10 % også. Frokosten idag blir også der.

Her borte er det ikke lett å sove lenge om morgenen. Jeg og Jarle våknet tidlig, men ungene har godt sovehjerte 🙂 Og da er det naturlig at vi kryper til sengs tidligt også .Trøtte og mette på inntrykk.

IMG_4006 IMG_4007 IMG_4008

 

 

Henrik fant drømme bilen sin, den grå i midten.

shapeimage_1

Nå er det snart på tide å vekke ungene. Her er kl halv åtte på morgene og vi skal pakke i bilen og være klar til frokost kl 09.

Vi har bestilt et rom på Red Feather hotel utenfor Gran Canyon parken. Imorgen blir det å smøre seg med høysolfaktor (70) og ha masse drikke i sekken.