Siste dag i LA

IMG_3965

Nå er dagen på hell her borte og vi snur nesen mot Gran Canyon. Der har vi bestilt 2 netter fra Lørdag på Red Feather hotel.

I dag har vi vært i en stor Golfbutikk med puttebane (det kan eg og klare) og driverange simulator.

Siden Joakim spiller ishockey måtte vi innom hjemmebanen til Anaheim Ducks. Den rommet mellom 16-17000 tilskuere, da blir den nye hallen til Oilers liten 🙂

IMG_1888 IMG_1886

Hockeygigant.com ble også besøkt og for en butikk og service.

Joakim fikk seg ny keeperhjelm.

IMG_1898 IMG_1891

Long Beach var bademålet i dag. Det var lettere sagt enn gjordt. Vi fant ikke stranden på vårs GPS så vi skulle følge etter Familie 2. Det gikk greit helt til vi var ute på motorveien. Der kom det plutselig flere biler mellom oss og vi følgte plutselig feil grå bil….  Alt ordnet seg til slutt og vi fikk en god stund på stranden med solslikking og bading.

Bilen vårs er vi veldig fornøyd med. Stort bagasjerom. Gode seter. Og vi sitter høyt og har god oversikt over trafikken. Etter å ha kjørt her noen dager har Jarle god kontroll på trafikken.Vi begynner også å skjønne damen i GPS en når hun sier hold høyre ,kjør venstre 🙂

IMG_1889

torsdag 28. juni 2012