GRAND CANYON

shapeimage_1

Vi kom her på hotellet i fem tiden og ungene hoppet rett i bassenget etter en god kjøretur fra Needles .Landskapet forandret seg hele tiden og det var spennende å se. Ungene ser på film i baksetet men utroper med gjevne mellomrom ; Å kult ! Se på det!

CIMG1404

I Williams dukket det opp et slags marked.Der solgte de alt fra gamle verktøy til cowboyhatter og glass. Vi kom i snakk med en mann som hadde en farmor som var norsk og som hadde flyttet til USA med flere unger. Moren hadde ikke fødselsattest så de trodde hun hadde blitt født på båten over. Han kunne ennå noen norske ord som julekake og lutefisk og fine dokka.

DSC00502

Vi fikk med oss solnedgangen kl 1950 i går og for et syn! Det er vanskeligt å beskrive Grand Canyon med ord. Det var bare magisk.

shapeimage_2

Søndag var det opp og spise frokost og avgårde til parken igjen. Der tilbringte vi nesten 6 timer. Det er et bra opplegg med at vi betalte 25 dollar for  et pass som varte i 7 dager. Vel inne gikk det gratis busser til mange utkiktspunkt. Flere plasser kunne vi bruke bilene for å komme oss rundt, men det var ikke alltid lett å få tak i parkeringsplasss.

IMG_4068 IMG_4069 IMG_4074 DSC00606 IMG_4115