Piknik i skogen

image

Må bare få si at vi er veldig heldig som får være med familien Walskaar og deres bulgarske venner. I dag gikk turen opp i fjellene med bil(kan ikke anbefales da veien var av den stander at det beste fremkomstmiddelet burde vært 4×4  😉     )

Vel  fremme  ble vi møtt av far til Mariana og  Mohammed som er en god venn av de. Bålet var godt i gang og det var en flott plass i skogen.  God mat ble grillet og  treningstilbud og ballspill var det god anledning til.

Vannpost
Vannpost

 

 

Utsikten fra gapahuken
Utsikten fra gapahuken

 

Greit å vite hvor høyt oppe vi er
Greit å vite hvor høyt oppe vi er

 

Dverg Pincheren Aja på 2,5 mnd sjarmerer alle
Dverg Pincheren Aja på 2,5 mnd sjarmerer alle

image

 

Var ikke lett å se over de ;)
Var ikke lett å se over de 😉
Skogstur
Skogstur